Logo lissernieuws.nl
<p>Tijdens de open dag ben RV Iris kun je kennismaken met de roeisport.</p>

Tijdens de open dag ben RV Iris kun je kennismaken met de roeisport.

(Foto: pr)
Sport

Open dag jeugd bij roeivereniging Iris

  Verenigingen

Ben jij tussen de 10 en 18 jaar, heb je een zwemdiploma en lijkt roeien jou een leuke sport? Kom dan 24 april van 13.00 tot 15.00 uur naar de open dag bij roeivereniging Iris aan de Ruishornlaan 23.

Op deze open dag laten wij jou graag kennismaken met onze vereniging en onze jeugdroeiers. De jeugdgroepen trainen op zondagochtend en als je wat meer ervaring hebt ook op de donderdagavond. Er wordt geroeid in skiffs (smalle eenpersoonsboten) maar ook in meermansboten. Naast deze trainingen kun je ook mee doen met wedstrijden, leuke roeitochten en het jaarlijkse roeiweekend. Natuurlijk vergeten we de gezelligheid van het verenigingsleven niet. De jeugdcommissie organiseert bijvoorbeeld leuke activiteiten rondom Pasen en Kerst en voor de zomervakantie. Er wordt zoveel mogelijk buiten geroeid, maar als het weer het echt niet toelaat verplaatsen we de trainingen naar binnen. Daar doen we kracht -en conditietraining en roeien we op een ergometer (roeimachine). In het winterseizoen doet de jeugd ook mee aan ergometerwedstrijden.
Wil je zaterdag proberen een stukje te roeien, draag dan kleding waar je makkelijk in kan bewegen. Door de huidige coronabeperkingen vragen wij de ouders om buiten het hek te blijven. U heeft vanaf de dijk goed zicht op het vlot.

Meer berichten