Logo lissernieuws.nl
Foto: pr

Schaakclub De Zwarte Pion weer van start

  Verenigingen

Na ruim een jaar kunnen de schaakborden weer uit de kast worden gehaald bij De Zwarte Pion uit Lisse. De eerste partijen in ‘t Poelhuys aan de Vivaldistraat 4 zijn weer gespeeld.

Het jeugdschaken begint elke donderdag om 18.45 uur; onder leiding van de jeugdtrainers gaan de kinderen aan de slag met het stappen leerplan van de KNSB. Wil je ook een stapje wagen, kom dan eens een kijkje nemen.
Op zaterdag 18 september vindt het kwalificatietoernooi voor E-jeugd plaats. Georganiseerd door de Leidse Schaakbond zullen in ‘t Poelhuys schakers t/m 10 jaar de strijd aan gaan om deel te nemen aan het Nederlands Kampioenschap.
Maandagavond 27 september zal de simultaan van de harddraverij naar alle waarschijnlijkheid weer plaatsvinden. Deelnemers spelen tegen de kampioen van De Zwarte Pion, Johan den Breejen. Kom op tijd! 30 deelnemers is de limiet.
Sinds 2 september is de competitie voor senioren weer losgebarsten. Elke donderdagavond vanaf 20.00 uur kan er geschaakt worden met een drankje. Als proeflid kun je elk moment instappen en deelnemen aan de competitie. Voor meer informatie, kijk op de nieuwe site www.dezwartepion.org.

Meer berichten