Logo lissernieuws.nl
<p>Met je klasgenoten crossen door de bossen op zondag 10 oktober.</p>

Met je klasgenoten crossen door de bossen op zondag 10 oktober.

(Foto: pr)

‘Crossen door de Bossen’ met je klasgenoten

  Verenigingen

Atletiekvereniging De Spartaan organiseert ook dit jaar in het Keukenhofbos de jaarlijkse hardloopwedstrijd ‘Crossen door de Bossen’. Lekker rennen door de bossen samen met je klasgenootjes op zondag 10 oktober. Deze hardloopwedstrijd is speciaal voor leerlingen, docenten en ouders van het basisonderwijs (vanaf groep 3) en middelbaar onderwijs in de Duin- en Bollenstreek.

In het Keukenhofbos wordt een uitdagend rondje van 1.000 meter uitgezet, dat afhankelijk van leeftijd, één of meerdere keren wordt gelopen. Leerlingen lopen op individuele basis per groep of klas. Jongens en meisjes vormen ieder een eigen categorie. Vorig jaar deden rond de 200 deelnemers mee en voor dit jaar hoopt De Spartaan natuurlijk weer zo veel deelnemers te ontvangen. Voor iedereen aan de finish is er een speciale herinnering. Na elke loop is er een korte prijsuitreiking voor de beste 3 jongens en beste 3 meisjes. Dit geldt ook voor de beste 3 vrouwen en mannen in de ouder/docentenloop. Je kunt rekenen op een enthousiast publiek, dat net zo hard klapt voor de eerste als voor de laatste!

Voorinschrijving is € 4,00 (en mogelijk tot en met vrijdag 8 oktober) en na-inschrijvingen is € 5,00. Bij voorkeur pinnen of contactloos betalen. Je kunt de startnummers ophalen op de dag zelf bij de kantine van AV De Spartaan, Spekkelaan 8 in Lisse.

De atletiekvereniging houdt rekening met de coronamaatregelen. Indien er veranderingen zijn leest u dat op onze website. Ook andere informatie en inschrijving vindt u op: www.crossendoordebossen.nl. Wil je vanuit jouw school of klas meerdere kinderen en ouders/ docenten inschrijven, dan kun je het formulier gebruiken dat op de website te vinden is. 

Meer berichten