Logo lissernieuws.nl
Oude tijden herleefden bij De Gewoonste Zaak, waar De Gaapstokken de Lissese Live Bingo hielden. Een bomvolle zaal in Viva Hollandia-outfits.
Oude tijden herleefden bij De Gewoonste Zaak, waar De Gaapstokken de Lissese Live Bingo hielden. Een bomvolle zaal in Viva Hollandia-outfits. (Foto: pr)

Lissese Live Bingo van De Gaapstokken groots succes

  Verenigingen

Carnavalsvereniging De Gaapstokken is een vereniging die zich jaarrond inzet voor het organiseren van tal van activiteiten voor de inwoners van Lisse. Zelfs tijdens de verschillende lockdowns is het De Gaapstokken gelukt om leuke evenementen te blijven organiseren, ook al was het online. De laatste online evenementen werden zo goed ontvangen, dat de vereniging besloot om - zodra het weer kon - een nieuw live-evenement te organiseren. En na 1,5 jaar sinds het laatste fysieke evenement organiseerde De Gaapstokken op 28 september de eerste editie van “De Lissese Live Bingo”.

Dat er behoefte is aan leuke activiteiten bleek wel toen De Gaapstokken de verkoop startte van dit nieuwe evenement. In slechts 8 minuten werden alle beschikbare plaatsen vergeven en vanaf het moment dat De Gewoonste Zaak haar deuren opende op 28 september veranderde het direct in een ware Oranjekaravaan. Zo goed als alle bezoekers hadden hun outfit afgestemd op het thema van de avond ‘Viva Hollandia’. Ook deze bingo werd traditiegetrouw gepresenteerd door Herman Schneider en René van der Heijden. Tijdens de bingo en loterij vielen er weer prachtige prijzen te winnen die werden gekocht bij lokale ondernemers.

Dat een bingo-avond van De Gaapstokken meer is dan een spel werd ook deze avond meer dan duidelijk. Bezoekers werden getrakteerd op een geweldig feest met muziek van dj Partypixel en live-optredens van Frank van Etten en Mark Verkade. Na 1,5 jaar hebben De Gaapstokken laten zien dat zij het organiseren van leuke evenementen en feesten niet zijn verleerd. Veel bezoekers waren bijzonder verrast door deze opzet en de vereniging mocht zowel op de avond als via social media veel complimenten ontvangen over de organisatie ervan. Deze eerste editie van de Lissese Live Bingo smaakt dus ook zeker naar meer. Meer informatie over De Gaapstokken is te vinden o de website www.gaapstokken.nl of www.facebook.com/degaapstokken.

Meer berichten