Ouder- en kindgym is voor jonge kinderen van 1,5 tot 4 jaar.
Ouder- en kindgym is voor jonge kinderen van 1,5 tot 4 jaar. Foto: Pixabay

Is meer bewegen en/of vrijwilligerswerk jouw goede voornemen?

Verenigingen Vrijwilligers

Gymnastiekvereniging Fit Lisse is op zoek naar een leid(st)er voor de ouder- en kindgym op vrijdag- en/of woensdagochtend. Een leuke job voor iemand die affiniteit heeft met lesgeven en/of sport en bewegen. Én die onze allerkleinsten in beweging kan krijgen.

Fit vindt het belangrijk dat jonge kinderen genoeg beweging krijgen. Daarom wil de vereniging de ouder- en kindgym nieuw leven in blazen. Kinderen van 1,5 jaar tot 4 jaar kunnen er doordeweeks gymmen, samen met een begeleider. Denk aan een ouder, opa of tante.
We zijn per direct op zoek naar iemand die de ouder- en kindgym kan geven De les wordt bij voorkeur op vrijdag- en/of woensdagochtend gegeven. Voor deze uren is een vrijwilligersvergoeding van toepassing. Tijdens de lessen besteden we aandacht aan bewegen op muziek, het werken met klein materiaal (zoals ballen, hoepels, pittenzakje) en het gymmen op groot materiaal (bijvoorbeeld: wandrek, trampoline, ringen).

Geïnteresseerd?
Heb je affiniteit met deze doelgroep? En beschik je over de juiste diploma’s: CIOS, ALO, opleiding via de KNGU, vergelijkbare opleiding met betrekking tot sport en bewegen of ervaring met een soortgelijke functie? Stuur dan een e-mail naar: secretariaat@fitlisse.nl.

Uit de krant