Logo lissernieuws.nl
<p>Volop gezelligheid bij het feest van The Flags.</p>

Volop gezelligheid bij het feest van The Flags.

(Foto: pr)
Sport

Honk- en softbalvereniging The Flags viert 50-jarig jubileum

  Verenigingen

Honk- en softbalvereniging The Flags kijkt terug op een geslaagd jubileumfeest. Na twee jaar uitstel vanwege corona was het zaterdag 25 juni dan eindelijk zo ver: het jubileumfeest ter ere van het 50-jarig bestaan van The Flags kon doorgaan. De weergoden leken The Flags in eerste instantie niet gunstig gezind, maar gelukkig liet de zon zich toch ook zien. De rode loper lag uit, er stond een enorme partytent en een springkussen voor de kids. 

Zowel de kantine als partytent waren feestelijk versierd en niet alleen met slingers. Er was ook gebruikgemaakt van vele foto’s die de geschiedenis van The Flags vertelden. De organisatie had een mooi feestprogramma vol activiteiten opgezet.  Om 14.00 uur werd er afgetrapt door de jeugd met een kickboksclinic door Bodybouw. Alle kinderen gingen vol enthousiasme aan de slag en vonden het erg leuk om te doen. Na een korte pauze was het tijd voor het oefenen van slidings waarbij ook een paar volwassen leden het niet konden laten om even mee te doen. Grote (water)pret voor iedereen.
Nadat iedereen opgedroogd en omgekleed was, was het tijd voor patat met een snack voor de kinderen die daarna voldaan naar huis vertrokken. Vanaf 16.00 uur begonnen de eerste genodigden en volwassen (oud-)leden binnen te lopen voor de borrel. Rond 16.45 uur opende voorzitter Bram Jongerius het feest officieel, gevolgd door een toespraak van zowel wethouder Kees van der Zwet als wethouder Riet Austie-Ziengs. Hierna was het tijd voor een glas champagne en gebakjes met het jubileumlogo erop. De voorzitter nam nogmaals het woord om een aantal (oud-)leden te benoemen tot lid van verdienste van The Flags. Zij kregen een mooi beeldje en boeket overhandigd. Hierna was het tijd voor een spetterend muzikaal optreden van Djembe Agogo. Inmiddels was de barbecue aangestoken en al snel waren de eerste satés gaar, waarna het buffet openging voor een heerlijk hapje. Na de koffie was het tijd voor een gezellig feest met DJ Norbert waarbij de voetjes van de vloer gingen. Maar niet voordat voorzitter Bram de feestcommissie nog naar voren had geroepen om ze te bedanken voor de uitstekende organisatie. Kortom: een geslaagd feest!

Meer berichten