Afbeelding
Foto: pr.

Business plannen en online marketing staan centraal bij startersevent Kick:Start!

Zakelijk

Regio • Het startersevenement Kick:Start is voor startende ondernemers uit de Bollenstreek, die met goede informatie en handige tips een flinke duw in de juiste richting willen krijgen. De vijfde editie van het evenement is op woensdag 29 november van 19.00 tot 22.00 uur in De Loft Lisse.

Het succes van je onderneming hangt voor een groot deel af van een goed business plan. Met een businessplan geef je richting aan je bedrijf maar kun je ook een bank of investeerder overtuigen van de levensvatbaarheid van jouw eigen bedrijf. Alles wat van belang is voor jouw onderneming dien je op te nemen in je businessplan. Een goed businessplan schrijf je niet zomaar en daarom reikt Rabobank Bollenstreek deze avond tips en tools aan voor het schrijven van een goed plan.

Online marketing

Je hebt een fantastisch plan of product, alleen hoe komt jouw doelgroep dat te weten? Kees Noort geeft je deze avond graag praktische tips welke (online) marketingtools je kunt inzetten als startende ondernemer.

Fleur Schiffelers werkt als presentatiecoach en geeft een mini-workshop over hoe je jezelf krachtig kan presenteren in zestig seconden (Elevator Pitch). Ook krijg je op een laagdrempelige manier handvatten om je eigen pitch te verbeteren.

Na afloop is er nog voldoende tijd om je als bedrijf op een positieve manier te laten zien, (nieuwe) relaties te ontmoeten en je netwerk uit te breiden (zodat je meteen het geleerde kunt oefenen). 

Aanmelden

Kick:Start is in De Loft Lisse, Heereweg 345 (2161 CA) in Lisse, van 19.00 uur tot 22.00 uur. Lekker dichtbij dus als je in de Bollenstreek woont. Deelnemen aan het startersevenement is gratis; wel graag vooraf aanmelden via deloftlisse.nl/kickstart.

Uit de krant