Lissernieuws - Startende ondernemers krijgen inspiratie tijdens Kick:Start in De Loft
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225534&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo lissernieuws.nl
Wanneer je als startende ondernemer behoefte hebt aan tips, bezoek dan het Kick:Start-event in De Loft Lisse.
Wanneer je als startende ondernemer behoefte hebt aan tips, bezoek dan het Kick:Start-event in De Loft Lisse. (Foto: pr)

Startende ondernemers krijgen inspiratie tijdens Kick:Start in De Loft

  Zakelijk

ZAKELIJK • Op donderdagavond 22 maart organiseert De Loft Lisse voor de zesde keer Kick:Start, hét evenement voor startende en oriënterende ondernemers uit de Bollenstreek. Een avond vol relevante informatie, handige tips & tricks en netwerkmogelijkheden voor een goede start van je eigen bedrijf. Toegang is gratis.

Het starten van een eigen onderneming is een grote stap waar veel bij komt kijken. Het is dan ook niet gek dat je met meerdere vragen rondloopt. Voor jezelf beginnen kost tijd, energie en is ook gewoon erg spannend. Al bij inschrijving krijg je de kans jouw vragen in te dienen, zodat deze de avond zelf behandeld worden. Natuurlijk krijg je op het evenement nog veel meer mogelijkheden tot het stellen van vragen, alsmede te brainstormen met andere ondernemers. En voor alle aanwezigen ligt er een handige startup checklist klaar, waarop in overzichtelijke volgorde de te nemen stappen staan.

Verder bieden wij deze avond een keuze uit twee workshops.

1. Workshop Financing your Start-Up
Een eigen bedrijf start je niet zomaar. Een solide financieringsplan is noodzakelijk wanneer je voor jezelf begint. Hiermee geef je richting aan je bedrijf maar kan je ook een bank of investeerder overtuigen van de levensvatbaarheid van jouw onderneming. Aleksander Borger van Rabobank Bollenstreek reikt deze avond tips en tools aan voor het schrijven van een goed plan.

2. Workshop pitchen als een baas!
Fleur Schiffelers werkt als presentatiecoach en neemt je deze avond in een mini-workshop mee hoe je jezelf krachtig kunt presenteren in zestig seconden (Elevator Pitch). Ook krijg je op een laagdrempelige manier handvatten om je eigen pitch te verbeteren.

Lekker netwerken
En natúúrlijk blijft er na afloop nog voldoende tijd om je als bedrijf op een positieve manier te laten zien, (nieuwe) relaties te ontmoeten en je netwerk uit te breiden. Dit alles onder het genot van drinks & bites.

Aanmelden
Kick:Start vindt plaats op De Loft Lisse, Heereweg 345 (2161 CA) te Lisse, van 19.00 uur tot 22.00 uur. Deelnemen aan het evenement is gratis via deloftlisse.nl/kickstart. Op deze website kun je ook het programma van de avond bekijken.

reageer als eerste

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225534&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>