125-jarig jubileum Bouwgroep Horsman & Co | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
V.l.n.r.: René Vos, Maxime Verhagen, burgemeester Lies Spruit, John Moors, Michael Draijer
V.l.n.r.: René Vos, Maxime Verhagen, burgemeester Lies Spruit, John Moors, Michael Draijer (Foto: Sven van der Vlugt)

125-jarig jubileum Bouwgroep Horsman & Co

  Zakelijk

FEEST • In aanwezigheid van burgemeester Lies Spruit en Bouwend Nederland-voorzitter Maxime Verhagen is donderdag 25 oktober het 125-jarig bestaan van Bouwgroep Horsman & Co gevierd.

Tijdens de drukbezochte receptie, in een feestelijke tent op bedrijfslocatie van Horsman & Co aan de 2e Poellaan te Lisse, is het eerste exemplaar van het door Ton Horsman vervaardigde jubileumboek door hem overhandigd aan burgemeester Spruit. In het boek komt 125 jaar Horsman & Co-historie tot leven middels vele foto's van medewerkers, familieleden, relaties en natuurlijk een groot aantal gerealiseerde gebouwen. Zelfs uit het geboortejaar 1893 is een foto bewaard gebleven. In zijn toespraak memoreerde Ton Horsman aan diverse memorabele gebeurtenissen in die jaren en aan het feit dat na het afscheid van hem en zijn broer Cees de edele Horsman-bedrijfsnaam werd gehandhaafd.

Lies Spruit stond vervolgens stil bij de brede maatschappelijke betrokkenheid van Horsman & Co. Ook vond zij het opvallend hoeveel kerken er in het boek voorkomen. De geloofsovertuiging van de familie Horsman zal daar zeker een belangrijke rol in hebben gespeeld.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>