Tweede American Tulip Day is een feit | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
De eerste editie was een groot succes.
De eerste editie was een groot succes. (Foto: pr)

Tweede American Tulip Day is een feit

  Zakelijk

TULPENPROMOTIE • Union Square in San Francisco is op 2 maart 2019 wederom het decor van de American Tulip Day, die door Anthos/iBulb wordt georganiseerd.

In het centrum van de stad wordt een display neergelegd van 100.000 tulpen waar de bezoekers van het evenement zelf hun bosje tulpen uit kunnen plukken. Het is de tweede editie van event.
De eerste American Tulip Day was een groot succes, waar duizenden mensen op afkwamen. Dit door Anthos en iBulb georganiseerde evenement heeft als doel de bekendheid van tulpen te vergroten en de verkoop van lokaal geproduceerde tulpen te stimuleren. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de sponsoring van Rabobank Bollenstreek, Denkers Shipping B.V., Nederlandse Ambassade Washington en International Freight Services, Inc. Meer informatie is te vinden op www.americantulipday.com.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>