Lissese Coert (5 jaar) wint zelfontworpen schoenen bij Schouten | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Coert uit Lisse wint zijn eigen ontworpen schoen!
Coert uit Lisse wint zijn eigen ontworpen schoen! (Foto: Tino Stulen)

Lissese Coert (5 jaar) wint zelfontworpen schoenen bij Schouten

  Zakelijk

WEDSTRIJD • Het was een dolle boel woensdag 6 maart in de winkel van Schouten Schoenen in Noordwijkerhout. Vier winnaars van de kleurwedstrijd "Ontwerp je eigen schoen" ontvingen hun prijs uit handen van Debby Schouten. Enthousiaste reacties en blije gezichten toen de kinderen hun zelf ontworpen schoenen uitpakten en aantrokken.

In de winterperiode organiseerde Schouten Schoenen een kleurwedstrijd. Zij gaven schoenfabrikant Piedro de opdracht om de ontwerpen van vier winnaars als echte schoenen te vervaardigen. Enkele weken geleden kwamen de winnaars naar de winkel om hun voeten in de lengte en in de breedte op te laten meten. Met die gegevens kon Piedro de ontwerpen omzetten in echte schoenen. Van deze schoenen bestaat dus maar één paar op de wereld. Je zal daar maar de winnaar van zijn!

Vorige week stonden de schoenen klaar om uitgereikt te worden. Emma uit Heemstede (3 jaar), Coert uit Lisse (5 jaar), Jelle uit Hillegom (10 jaar) en Nienke uit Leiderdorp (11 jaar) konden niet wachten om hun nieuwe schoenen aan te trekken en verlieten na de feestelijke prijsuitreiking blij de winkel.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>