Blije winnaars bij het BNI Gala.
Blije winnaars bij het BNI Gala. Foto: pr

Ondernemers uit Lisser netwerk persoonlijk genomineerd

Zakelijk

NETWERKEN • Het BNI Gala van BNI Den Haag vond afgelopen weekend plaats. Hierin werden de beste netwerkers van de regio beloond met diverse awards. Het beste regionale netwerk van het afgelopen jaar werd BNI Hyacint uit Lisse. Deze netwerkgroep, die elke donderdagochtend bij elkaar komt in De Proeverij, bestaat uit meer dan dertig leden.

Oprichtster Coco Meeldijk (die in de top vijf van netwerkers met de meeste aanbevelingen staat): "Het is fantastisch om te zien dat de groei van afgelopen jaren wordt beloond met een award. Een van de andere leden – onderneemster Jennifer Delano – heeft als enige van de regio twee persoonlijke nominaties op zak. Een voor het geven van de meeste aanbevelingen van het afgelopen jaar en een voor de netwerker van het jaar."

BNI Hyacint is een van de chapters van netwerkorganisatie BNI (Business Network International.) Dit is een internationale organisatie waarbij leden voor elkaar intensief businessmogelijkheden signaleren en doorgeven. De leden van BNI Hyacint zijn lokale ondernemers, zakenmensen en professionals uit diverse branches. Ze komen wekelijks tijdens het ontbijt samen om sterke persoonlijke relaties op te bouwen. Het motto van BNI luidt: geven loont, want investeren in relaties met andere BNI-leden leidt tot het geven en krijgen van aanbevelingen. De groep nodigt graag gasten uit die hun netwerk willen uitbreiden. Elke donderdagochtend duurt het netwerkontbijt van 07.00 tot 08.30 in De Proeverij in Lisse. Meer weten over dit netwerk of een bezoek inplannen kan via www.bni-hyacint.nl.

Uit de krant