Bijeenkomst voor ondernemers over bedrijfsbeveiliging | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Business Club Lisse houdt samen met andere partijen een avond over het belang van bedrijfsbeveiliging.
Business Club Lisse houdt samen met andere partijen een avond over het belang van bedrijfsbeveiliging. (Foto: pr)

Bijeenkomst voor ondernemers over bedrijfsbeveiliging

  Zakelijk

Het is de afgelopen tijd helaas al een aantal keer nieuws van de dag geweest. Ondernemers in Lisse die te maken hebben gehad met ongewenst bezoek of brand.

Veilig ondernemen gaat iedere ondernemer in Lisse aan en daarom organiseert Business Club Lisse in samenwerking met diverse partijen op dinsdag 12 november in Hotel-Restaurant De Nachtegaal een bijeenkomst in het teken van bedrijfsbeveiliging. De avond is bedoeld voor alle leden van Business Club Lisse, maar ook van Dorpshart Lisse en Horeca Lisse. Ook niet-leden zijn welkom op de themabijeenkomst. Deze wordt mede mogelijk gemaakt door gelden uit het Ondernemersfonds Lisse.

Diverse sprekers
Voor deze avond zijn diverse partijen uitgenodigd. Burgemeester Lies Spruit zal de avond openen. Politie, Brandweer, Stichting Collectieve Beveiliging Bedrijventerreinen Lisse, Flexteam en Homma zullen vanuit hun ervaringen en expertise kennis delen en verschillende aspecten van veiligheid belichten. Na afloop is er gelegenheid om persoonlijke vragen te stellen aan deze partijen.

Programma
Locatie: Hotel-Restaurant De Nachtegaal, Heereweg 10
Datum: dinsdag 12 november
18.00 uur: Inloop met soep en een broodje bij De Nachtegaal
18.45 uur: Aanvang van het programma
20.00 uur: Napraten en tijd om persoonlijke vragen te stellen
21.30 uur: Afsluiting avond
Aanmelden is noodzakelijk. De toegang is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich uiterlijk 9 november aanmelden via: evenementen@businessclublisse.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>