Feest bij Restaurant De Vier Seizoenen | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Restaurant De Vier Seizoenen staat steevast hoog in de Terras Top 100, dit jaar op plek 33. Het team viert nu het 20-jarig bestaan.
Restaurant De Vier Seizoenen staat steevast hoog in de Terras Top 100, dit jaar op plek 33. Het team viert nu het 20-jarig bestaan. (Foto: pr)

Feest bij Restaurant De Vier Seizoenen

  Zakelijk

Ton en Ellen Freriks openden woensdag 17 november 1999 De Vier Seizoenen. Het pand uit de 17e eeuw is een van de meest karakteristieke panden aan de Heereweg. waar het restaurant nu 20 jaar gevestigd is.

In de loop der jaren is De Vier Seizoenen flink uitgebreid met een fraaie tuinkamer, een patioterras met veranda, gezellig terras op 't Vierkant en een Bed & Breakfast. De keuken is totaal gerenoveerd in 2017 en het restaurant is kort geleden weer gerestyled. Op dit moment werken er 5 koks en 4 bedieningsmedewerkers fulltime, aangevuld met 15 parttime medewerkers in de bediening, keuken, housekeeping en afwas. Al jaren een vaste kern van loyale en vakkundige medewerkers.

Ton, Ellen en hun team vieren het 20-jarig bestaan met leuke acties en aanbiedingen. "Naast de 'deel en like'-actie op sociale media, waarbij je een geheel verzorgde lunch kunt winnen, serveren wij de hele maand november ons jubileumwildmenu (aperitief, vijfgangenmenu, wijnarrangement en koffie) met 20 procent korting (€ 75,- p.p.). Daarnaast kun je deze maand van zondag t/m donderdag gebruikmaken van 20 procent korting op à-la-cartegerechten en -wijnen. Tevens verloten wij elke week een diner, lunch en aangeklede borrel voor 2 personen onder onze gasten. Een goede reden om deze maand weer eens bij ons te komen lunchen of dineren. Begin december serveren wij het Sinterklaasmenu, daarna volgen de nieuwe à-la-cartekaart, met ook weer de try-outavond, en zijn we geopend tijdens beide kerstdagen en de dagen daarna tot oudjaar." Het adres is Heereweg 224.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>