Logo lissernieuws.nl
Bij het pand van Boot en Broersen werd de samenwerking tussen Heliomare Arbeidsintegratie en de fysiotherapiepraktijk bezegeld. | Foto: pr
Bij het pand van Boot en Broersen werd de samenwerking tussen Heliomare Arbeidsintegratie en de fysiotherapiepraktijk bezegeld. | Foto: pr (Foto: pr)

Boot en Broersen werkt samen met Heliomare

  Zakelijk

Heliomare Arbeidsintegratie richt zich op werkgerichte revalidatie en biedt werknemers en werkgevers ondersteuning en begeleiding op het gebied van verzuim.

Met ingang van 14 september gaat de organisatie de samenwerking aan met Boot en Broersen Fysiotherapie uit Lisse, zodat ook de kop van Zuid-Holland toegang krijgt tot deze dienstverlening. Heliomare voert namelijk in Noord-Holland al geruime tijd succesvolle multidisciplinaire interventies uit voor mensen die verzuimen in hun werk. De interventies die Heliomare Arbeidsintegratie aanbiedt, beginnen na verwijzing door een arts, met een QuickScan. Dit traject geeft werkgever en werknemer snel inzicht in factoren die invloed hebben op herstel- en arbeidsparticipatiemogelijkheden. Meer info staat op www.heliomare.nl, www.bootenbroersen.com en www.vroegeinterventie.nl.

Meer berichten