Hobaho staat dit jaar stil bij 100-jarig jubileum
Logo lissernieuws.nl
<p>De directie hijst de jubileumvlag bij het pand aan de Prof. van Slogterenweg. Links Foeke Gardenier en rechts Sam van Egmond.</p>

De directie hijst de jubileumvlag bij het pand aan de Prof. van Slogterenweg. Links Foeke Gardenier en rechts Sam van Egmond.

(Foto: pr)

Hobaho staat dit jaar stil bij 100-jarig jubileum

  Zakelijk

Om de start van het jubileumjaar van Hobaho by Dümmen Orange officieel in te luiden, hijsen directieleden Foeke Gardenier en Sam van Egmond de jubileumvlag op de locatie van Hobaho aan de Prof. van Slogterenweg 2 in Lisse. 

Hobaho bestaat dit jaar 100 jaar, het werd opgericht op 18 april 1921. Het hele jaar zal er op diverse manieren bij stil worden gestaan, wel met inachtneming van de huidige regels van de overheid omtrent corona. Bepaalde activiteiten zullen een andere invulling krijgen of naar een ander tijdstip worden verplaatst in het jaar. Stilstaan bij dit heugelijke feit zal Hobaho dit jaar zeker doen. Ook op het kantoor in BolleNoord is de vlag gehesen door Marcel Noppen, Rik Schoon en Frank van der Ploeg. Op naar een gezond en mooi 2021!
Hobaho is al 100 jaar gespecialiseerd in de bemiddeling en de veiling van bloembollen, knollen en vaste planten.

Meer berichten