Logo lissernieuws.nl
<p>De Schenkerij bij De KoffieMeulen.</p>

De Schenkerij bij De KoffieMeulen.

(Foto: pr)

De KoffieMeulen Lisse heropend

  Zakelijk

Na aantal weken van verbouwing is vorige week de Lissese vestiging van De KoffieMeulen heropend, tot groot plezier van ondernemer Arnoud Vermeulen. Maar ook de vele fans van bijzondere koffie, thee en chocolade zullen blij zijn.

Arnoud Vermeulen: “We hebben de zaak flink kunnen uitbreiden.” Het nieuwe filiaal, Blokhuis 40-42 biedt nu ruimte aan een Schenkerij met 10 tafels. Een hele verandering ten opzichte van de oude situatie. Toen was de zithoek vaak bezet, waardoor liefhebbers geen zitplaats konden krijgen. Op de kaart van de Schenkerij prijkt nu een keur aan vers huisgemaakt gebak. Een andere vernieuwing is de Thee experience. Hier kunnen bezoekers hun theebeleving verdiepen met proefcupjes, geursamples en vakkundige uitleg over diverse theesoorten.
Wie ook thuis volop wil genieten van speciale koffie vond bij De KoffieMeulen altijd al een interessant assortiment originele koffiemachines. Dit is nu groter dan ooit.
Zaterdag 30 oktober heeft het filiaal zijn deuren na de verbouwing weer geopend en is winkelcentrum Blokhuis een mooie horecagelegenheid rijker.

Meer berichten