Logo lissernieuws.nl
<p>Al is de Intratuin nog niet geopend, er zijn sinds deze week wel kerstbomen te koop en een beperkt assortiment decoratiemateriaal.</p>

Al is de Intratuin nog niet geopend, er zijn sinds deze week wel kerstbomen te koop en een beperkt assortiment decoratiemateriaal.

(Foto: pr)

Kerstbomenverkoop bij Intratuin Lisse

  Zakelijk

Na de brand in februari is Intratuin Lisse nu van start gegaan in de Bollenstreek, al is het slechts tijdelijk. Eigenaar Sjaco Griffioen wil de regio eindelijk kennis laten maken met zijn bedrijf. Sinds 22 november verkoopt het tuincentrum kerstbomen op het Intratuinterrein aan de Heereweg 350.  

Er zijn meerdere soorten bomen verkrijgbaar. Griffioen licht toe: “Wil je de boom lekker lang laten staan? Kies dan voor een traditionele, naaldvaste Nordmann. Mensen die houden van die herkenbare dennengeur kunnen beter kiezen voor een spar, zoals de Picea Abies.” Er wordt ook kerstversiering verkocht, maar alleen het hoognodige. En wie een kerstboom koopt, krijgt een kerstboomstekje gratis

Intratuin Lisse 2.0
Vele mensen hebben zich de afgelopen tijd afgevraagd of de verhuizing van Intratuin naar Lisse nog wel doorging. Negen maanden nadat Intratuin Lisse in vlammen opging – drie weken voor de grote opening – is er immers nog weinig gebeurd aan de Heereweg 350. “We hebben hard gewerkt om het terrein bouwklaar te maken. We zijn in afwachting van de laatste bouwvergunningen; als dit eenmaal rond is zal het hard gaan”, aldus Griffioen. Inmiddels is er al meer reuring te zien op het voormalige Overvecht-terrein. “De kassenbouwer en een deel van ons eigen team zijn druk bezig geweest met demonteren van de huidige kas en het neerzetten van tenten voor de kerstbomenverkoop.” Naar verwachting opent de eerste fase van Intratuin Lisse in maart 2022. “In de maanden daarna bouwen we hard door aan fase twee, waartoe ook het horecagedeelte behoort. Als alles volgens plan verloopt, zullen we op tijd klaar zijn om in 2022 de beroemde kerstshow naar Lisse te brengen!”
Meer info over de kerstbomenverkoop, de actuele openingstijden en de verhuizing naar Lisse staat op www.intratuin.nl/lisse of op de socialmediakanalen van het tuincentrum: @intratuinvoorschoten.

Meer berichten