Logo lissernieuws.nl
VLNR: Ed Rodewijk, Annabel van de Sande, Joep Driessen, Dave Clasener, Petra Tompos, Karin Wezepoel, Donovan den Dekker en Beatriz Rodewijk.
VLNR: Ed Rodewijk, Annabel van de Sande, Joep Driessen, Dave Clasener, Petra Tompos, Karin Wezepoel, Donovan den Dekker en Beatriz Rodewijk. (Foto: Martine Goulmy)

Ingenieursbureau Rodewijk genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing Rijnland

  Zakelijk

Ingenieursbureau Rodewijk uit Lisse is genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing Rijnland 2022, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring in samenwerking met het zakenmagazine Rijnstreek Business.

De Sterkste Schakel Verkiezing is voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek, Nieuw-Vennep, Nieuwkoop en omgeving Waddinxveen. In 2022 wordt de verkiezing alweer voor de twintigste keer gehouden en zij heeft inmiddels enorme waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega-ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

Bijzonder verguld
Ingenieursbureau Rodewijk is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen. Ed Rodewijk richtte in 2008 het ingenieursbureau op. Inmiddels werkt hij met 7 medewerkers voor tientallen gemeenten en gebiedsontwikkelaars. “Bij ons staat het verschil maken in de kwaliteit van de voorbereiding van projecten in de openbare ruimte centraal. We houden daarbij rekening met de toenemende behoeftes en belangen van verschillende partijen. Samen met onze opdrachtgevers kijken wat een plek nodig heeft. Daarnaast zijn bewoners en groen een heel belangrijk onderdeel van het ontwerp en het proces. We hebben zelfs een bewonerssite ontwikkeld om de mening van bewoners te kunnen vragen. Met deze aanpak realiseren we succesvolle buitenruimtes voor zowel onze opdrachtgevers als de gebruikers.”

Goed contact
“Wij slagen er als klein bureau prima in om middelgrote opdrachtgevers blij te maken. Daar hebben wij er in de loop van de tijd tientallen van verzameld, waarbij wij met al gauw honderden medewerkers relaties hebben opgebouwd.” Rodewijk vindt het belangrijk met iedereen steeds goed contact te onderhouden. “Ik ben zeker niet de enige die dat doet, al onze medewerkers onderhouden die relaties met onze opdrachtgevers.” Ook van de kant van aannemers en uitvoerders oogsten ze waardering. “Die tippen hún opdrachtgevers weer over de werkbaarheid van onze projectplannen.”
Ingenieursbureau Rodewijk is genomineerd in de sector Dienstverlening. Een deskundige jury, bestaande uit oud-winnaars, kiest de sectorwinnaars. De finale is in het voorjaar van 2022. Dan wordt bekendgemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2022 mag noemen. Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website www.sterksteschakel.nl.

Meer berichten