Hans Biesheuvel komt met ondernemers in Lisse praten over de economie.
Hans Biesheuvel komt met ondernemers in Lisse praten over de economie. Foto: pr

Ondernemers in gesprek over economie en kabinetsbeleid bij De Engel

Zakelijk

Business Club Lisse houdt op dinsdag 11 oktober een bijeenkomst voor alle ondernemers in Lisse. Speciaal voor deze avond is Hans Biesheuvel van ONL voor Ondernemers uitgenodigd om naar Lisse te komen.

Hans Biesheuvel (1965) groeide op in een ondernemersgezin. Eind jaren 80 koos hij eveneens voor het ondernemerschap en startte een technische groothandel. Dit werd later met de door zijn overgrootvader opgerichte onderneming de Biesheuvel Groep. In 2013 richtte hij samen met Mirjam Bink ONL voor Ondernemers op. Hier zet hij zich vanaf het begin met hart en ziel in om de stem van ondernemers beter te laten horen en de brug te slaan naar de politiek.

Prinsjesdag
Op 11 oktober staan de stand van de economie en de plannen die het kabinet met Prinsjesdag heeft gepresenteerd centraal. Terwijl begin dit jaar de economie na corona weer goed op gang begon te komen, is de economie door stijgende energieprijzen, krapte op de arbeidsmarkt en tekorten aan grondstoffen, langzaam tot stilstand aan het komen. Het nieuwe kabinet is in januari gestart en heeft daar nog weinig aan gedaan. Het is Hans een doorn in het oog. Er moet meer gedaan worden voor het bedrijfsleven.
Zo zegt hij op de site van ONL voor Ondernemers: “Bedrijven bezwijken onder de torenhoge energierekening. Om nog maar te zwijgen over de bijkomende coronaschulden, de inflatie en de krapte op de arbeidsmarkt. Dit besef lijkt hier in Den Haag echter onvoldoende aanwezig te zijn gezien het gemak waarmee de rekening telkens bij de bedrijven komt te liggen.”

Aanmelden
Hans wil graag het gesprek aan met de ondernemers in Lisse, om zijn visie op het kabinetsbeleid te geven, maar vooral ook om op te halen wat het bedrijfsleven in onze regio nodig heeft. De ondernemersavond op dinsdag 11 oktober wordt vanaf 17.00 uur gehouden in zalencentrum De Engel, Heereweg 386 in Lisse. Het duurt tot 21.30 uur. Wie aanwezig wil zijn, kan zich aanmelden via de website www.businessclublisse.nl.
De avond wordt mede mogelijk gemaakt door Ondernemersfonds Lisse, die een bijdrage levert voor het smakelijke buffet.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant