In september werd het informatiepunt nog feestelijk geopend.
In september werd het informatiepunt nog feestelijk geopend. Foto: pr

Delta trekt zich terug uit Lisse

Zakelijk

In Lisse is verwarring ontstaan over glasvezel. Nadat Delta een grote campagne was begonnen, inclusief reclames, een informatiepunt in de Kanaalstraat en informatieavonden voor bewoners, werd bekend dat ook T-mobile glasvezel wil gaan aanbieden in deze plaats. Delta heeft zich nu teruggetrokken.

Op de website van het bedrijf staat het volgende: “Delta Netwerk heeft de afgelopen maanden een glasvezelcampagne gevoerd in Lisse. Onlangs heeft een andere partij aangekondigd glasvezel te gaan aanleggen in Lisse, zodat wij besloten hebben op dit moment
niet te gaan aanleggen. De geplande aanleg van glasvezel door DELTA Netwerk in Lisse wordt niet uitgevoerd en alle gemaakte
afspraken komen hiermee te vervallen.

Heb jij tijdens de campagne een glasvezelabonnement bij een van de telecomaanbieders (Caiway glasvezel, DELTA, Helden van Nu, Kliksafe of Online.nl) afgesloten? Dan komt deze te vervallen. Je hoeft hiervoor zelf niets te doen. Je zult hierover nog extra door jouw telecom aanbieder worden geïnformeerd.

Heb jij ook nog een schouwafspraak staan met een van onze medewerkers met betrekking tot de
glasvezelaansluiting? Deze afspraak komt ook automatisch te vervallen. Je hoeft hiervoor zelf niks te doen. Er wordt geen kastje bij u geplaatst door DELTA Netwerk.”

Wie dus toch wil genieten van glasvezel in Lisse, zal dit via bijvoorbeeld T-mobile moeten regelen.

Uit de krant

Uit de krant