De tafel van WelzijnsKompas in de bibliotheek | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pr
Vrijwilligers

De tafel van WelzijnsKompas in de bibliotheek

  Zorg & Welzijn

HULP • Aan de tafel van WelzijnsKompas is informatie te vinden over vrijwilligerswerk en vrijetijdbesteding. Tijdens de spreekuren zijn (vrijwillige) medewerkers aanwezig om mensen te helpen bij het vinden van passend vrijwilligerswerk.

Zij houden kennismakingsgesprekken, kunnen direct bemiddelen bij het vinden van passende vacatures en geven advies en informatie. Een afspraak maken is niet nodig.

Wie een zinvolle bezigheid zoekt of andere mensen wil ontmoeten, kan ook naar de tafel van WelzijnsKompas. Er is informatie over verenigingen, open eettafels, inlopen, krantcafé en andere activiteiten.

In de maand november zijn de volgende organisaties aanwezig om te vertellen over hun activiteiten:

• 12 november, Ingrid Beckering van Stichting Sterksaam

• 19 november, Mariska Kleijne van Marente

• 26 november, Inoek Post van WelzijnsKompas.

Wanneer en waar: de tafel van WelzijnsKompas is iedere maandagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur in de bibliotheek in Lisse aan de Koninginneweg 79A.

Iedereen is welkom, de koffie en thee staan klaar.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>