Afbeelding
Foto: pixabay

Cursus Positief leven! in Medisch Centrum

Zorg & Welzijn

GEZONDHEID • In het kader van Welzijn op Recept start op donderdagochtend 28 maart de cursus Positief leven!

In plaats van te kijken naar wat er niet goed is, zijn er ook positieve manieren om naar jezelf te kijken: met begrip voor je eigen menselijkheid en imperfectie, met optimisme en met aandacht voor je sterke kanten. Hoe realiseer je je mogelijkheden en kan je omgaan met de normale stress in het leven? Dat leer je tijdens de cursus Positief Leven!

In deze bijeenkomsten wordt op een laagdrempelige manier kennisgemaakt met ontspannings- en mindfulnessoefeningen, leert men wat stress is, hoe het komt dat wij piekeren en hoe je je veerkracht kunt versterken, productief kan zijn en een bijdrage kan leveren aan de samenleving. Een groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers.

Deze 5-weekse cursus vindt plaats in het Medisch Centrum Lisse, Nassaustraat 31b. De data zijn donderdag 28 maart en 4, 11, 18 en 25 april van 09.30 tot 11.00 uur. Voor deze cursus (een samenwerking tussen WelzijnsKompas en preventie GGZ Rivierduinen) wordt een bijdrage gevraagd van 7,50 euro, dit is inclusief een kopje koffie/thee.

Aanmelden of meer info, bel of mail Marti Wassenaar van WelzijnsKompas, 0252 757100 / m.wassenaar@welzijnskompas.nl

Uit de krant