Gratis GeZZond Check van Marente en Zorg en Zekerheid | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Bij de gezondheidscheck wordt onder meer de bloeddruk gemeten.
Bij de gezondheidscheck wordt onder meer de bloeddruk gemeten. (Foto: pixabay)

Gratis GeZZond Check van Marente en Zorg en Zekerheid

  Zorg & Welzijn

CHECK • Gezondheid is kostbaar, maar hoe gezond bent u eigenlijk? Om hier inzicht in te krijgen organiseert Marente in samenwerking met Zorg en Zekerheid de GeZZond Check. Deze check is een maal per twee jaar gratis wanneer u bij Zorg en Zekerheid aanvullend verzekerd bent. U kunt een afspraak maken in Katwijk, Lisse, Noordwijk, Oegstgeest of Sassenheim. Dit is de kans om in 45 minuten een betrouwbaar beeld te krijgen van uw gezondheid.

Tijdens deze GeZZond Check worden uw cholesterol, uw bloedsuikergehalte en uw bloeddruk gemeten. Uw longfunctie wordt gecheckt, evenals uw lengte en gewicht (BMI). De testen worden uitgevoerd door een gediplomeerd verpleegkundige, zodat u verzekerd bent van een deskundig en betrouwbaar resultaat. Daarnaast krijgt u een vragenformulier over uw gezondheid en die van uw familie. Op basis van de resultaten ontvangt u direct een vrijblijvend en persoonlijk advies. Natuurlijk wordt uw privacy hierbij volkomen gewaarborgd. De GeZZond Check kan eventuele gezondheidsrisico's aan het licht brengen, zodat u hier tijdig iets aan kunt doen. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Voor meer informatie of een afspraak voor een GeZZond Check kunt u op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 uur contact opnemen met de afdeling Ledenservice via telefoonnummer 071 – 409 32 23 of e-mailadres ledenservice@marente.nl. Voor meer informatie of direct aanmelden kunt u ook terecht op de website www.marente.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>