Op maandagmiddag is de Tafel van WelzijnsKompas aanwezig in de bibliotheek van Lisse.
Op maandagmiddag is de Tafel van WelzijnsKompas aanwezig in de bibliotheek van Lisse. Foto: Ruth Eppink

Tafel van WelzijnsKompas in de bibliotheek

Zorg & Welzijn

De Tafel van WelzijnsKompas is iedere maandag van 15.00 tot 16.30 uur aanwezig in de bibliotheek van Lisse. Iedereen is welkom met een vraag over bijvoorbeeld mantelzorg, vrijwilligerswerk, zelfstandig wonen of sociale contacten.

Op maandag 16 september is een medewerker van de Zonnebloem aanwezig. De Zonnebloem bezoekt mensen aan huis en nodigt hen uit voor deelname aan kleine of grote activiteiten. De medewerker van de Zonnebloem gaat deze middag graag in gesprek met mensen die een bezoekje kunnen gebruiken óf met vrijwilligers die graag op bezoek gaan bij de mensen. Ook zijn projectvrijwilligers van harte welkom om bijvoorbeeld eens te assisteren bij een uitje. Direct aanmelden of informatie opvragen bij de Zonnebloem kan bij mevrouw J. de Graaf, j.degraaf@gmail.com

Jaarmarkt
Op 23 september is de Tafel van WelzijnsKompas niet in de bibliotheek aanwezig, maar op de jaarmarkt van Lisse!
Aanschuiven bij de Tafel van WelzijnsKompas is geheel kosteloos. Het is mogelijk een test te doen, om te ontdekken welk vrijwilligerswerk bij iemand past. Of het is mogelijk een te afspraak maken voor een adviesgesprek met één van de adviseurs van WelzijnsKompas. Wie alvast op zoek wil naar activiteiten of vrijwilligersvacatures kan eens een kijkje nemen op www.vrijetijdbestedinglisse.nl of www.welzijnskompas.nl. Wie liever informatie krijgt tijdens een persoonlijk gesprek, is aanstaande maandag van harte welkom.
Voor meer informatie en/of vragen kan contact worden opgenomen met Ingrid van der Ploeg van WelzijnsKompas Hillegom-Lisse, (0252) 757 100, bereikbaar van 09.00 – 12.30 uur.

Uit de krant