Doe mee aan de vijfweekse cursus Positief Leven! | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pexels.com

Doe mee aan de vijfweekse cursus Positief Leven!

  Zorg & Welzijn

In het kader van Welzijn op Recept start op donderdagochtend 5 maart de vijfweekse cursus Positief Leven!

Deze cursus blijkt succesvol en deelnemers zijn tevreden over de inhoud en enthousiast aan de slag gegaan met de handvatten en oefeningen die in de lessen zijn ontvangen.

Er zijn positieve manieren om naar jezelf te kijken: met begrip voor je eigen menselijkheid en imperfectie, met optimisme en met aandacht voor je sterke kanten. Stress, piekeren, spanning en ontspanning: hoe herkennen wij het bij onszelf en hoe kan er (anders) mee omgegaan worden, waardoor er veerkracht als alternatief voor sterk zijn ontwikkeld kan worden? En hoe realiseert men eigen mogelijkheden en de omgang met normale stress in het leven?

Iedereen die dit graag wil gaan toepassen in het leven kan zich aanmelden voor de cursus Positief Leven! In de vijf bijeenkomsten wordt op een laagdrempelige manier kennisgemaakt met ontspannings- en mindfulnessoefeningen, leert men wat stress is, hoe het komt dat wij piekeren en hoe je je veerkracht kunt versterken. De lessen bevatten praktische tips en oefeningen waarmee je productief kan zijn en een bijdrage kan leveren aan de samenleving. Een groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Deze cursus vindt plaats in het Medisch Centrum Lisse, Nassaustraat 31b en wel op donderdag 5, 12, 19, 26 maart en 9 april, van 10.00 tot 11.45 uur.

Voor deze cursus wordt een bijdrage gevraagd van 7,50 euro, dit is inclusief een kopje koffie/thee. Deze cursus is een samenwerking tussen Welzijnskompas en preventie GGZ Rivierduinen. Neem voor aanmelding of meer info contact met Hilde Koudijs, WelzijnsKompas Hillegom-Lisse, 0252 757100 / info@welzijnskompas.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>