WelzijnsKompas komt naar u toe | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Dionne en Carlijn komen (op afstand) bij mensen langs.
Dionne en Carlijn komen (op afstand) bij mensen langs. (Foto: pr)
Kort nieuws

WelzijnsKompas komt naar u toe

  Zorg & Welzijn

Carlijn en Dionne van Team Buurtwerk gaan op pad! Met de tuktuk rijden zij door Lisse en Hillegom om liefde, warmte en humor te brengen in deze voor veel mensen moeilijke tijden. 

Zo worden mantelzorgers en jarigen in het zonnetje gezet, maar ook mensen die het momenteel moeilijk hebben krijgen een bezoekje (op afstand) van Carlijn en Dionne. De reacties zijn hartverwarmend!
Kent u iemand die wij mogen opvrolijken of feliciteren? Stuur een verzoekje per mail, whatsapp of sms naar Team Buurtwerk en vermeld de adresgegevens van uzelf en de ontvanger en de reden van het bezoek. Contactgegevens: d.scheepmaker@welzijnskompas.nl / 06-453 315 45.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>