Hartverwarmende post nog steeds welkom bij WelzijnsKompas | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Voorbeelden van knutselwerkjes, brieven en kaarten die inmiddels zijn bezorgd.
Voorbeelden van knutselwerkjes, brieven en kaarten die inmiddels zijn bezorgd. (Foto: pr)

Hartverwarmende post nog steeds welkom bij WelzijnsKompas

  Zorg & Welzijn

WelzijnsKompas is sinds april on tour met de tuktuk. Tijdens deze Tour d’amour verrassen de medewerkers inwoners van Lisse en Hillegom met een bezoekje om hen een hart onder de riem te steken in deze voor velen moeilijke, onvoorspelbare tijd.

"We bezorgen liefde, warmte, zonnestralen én hartverwarmende post. Vele Lissers en Hillegommers gaven gehoor aan onze oproep om mooie post bij ons in te leveren. Wij willen een ieder die zich hiervoor heeft ingezet ontzettend bedanken! De hartverwarmende post blijft ook meer dan welkom."

Op de foto is een collage te zien van wat er zoal bij mensen die wel wat steun kunnen gebruiken is bezorgd. Kaarten met een mooie boodschap, brieven, tekeningen, gedichtjes, haakwerkjes en andere knutselwerkjes kunnen ingeleverd worden bij onderstaande adressen:

• Locatie Hillegom: WelzijnsKompas Abellalaan 1. Doos staat bij de ingang, tussen de schuifdeuren / aan de kant van Plus supermarkt.

• Locaties Lisse: bij WelzijnsKompas Nassaustraat 31B, oude Rabobank-kantoor. De doos staat bij de ingang tussen de schuifdeuren. Ook is het mogelijk bij Bril Jan’t, Lemon Hill en Bakker van Maanen in te leveren.

Het is mooi om te zien dat de bezoekjes van de Tour d’amour en de hartverwarmende post heel erg gewaardeerd worden. Ook de komende tijd blijven de dames van WelzijnsKompas on tour gaan! ‘Verzoekjes tot bezoekjes’ hiervoor kan men telefonisch of per e-mail doorgeven aan buurtwerker Dionne Scheepmaker via d.scheepmaker@welzijnskompas.nl of 06-453 315 45. Ze gaan graag op bezoek!

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>