Logo lissernieuws.nl
Foto: pr

Schuif weer aan bij de Tafel van WelzijnsKompas

  Zorg & Welzijn

Vanaf maandag 6 juli kan men weer aanschuiven bij de Tafel van WelzijnsKompas. Niet zoals gewoonlijk bij de bibliotheek, maar op de kantoorlocatie Lisse, Nassaustraat 31b.

Iedereen is maandag 6 juli tussen 15.00 en 16.30 uur weer van harte welkom met een vraag over bijvoorbeeld mantelzorg, vrijwilligerswerk, zelfstandig wonen of sociale contacten. Je kunt een test doen om te ontdekken welk vrijwilligerswerk bij je past. Of een afspraak maken voor een adviesgesprek met een van de adviseurs van WelzijnsKompas Hillegom-Lisse.
Wie alvast op zoek wil naar activiteiten of vrijwilligersvacatures kan een kijkje nemen op de websites www.vrijetijdbestedinglisse.nl of www.welzijnskompas.nl. Wie liever informatie krijgt tijdens een persoonlijk gesprek, is uiteraard van harte welkom aanstaande maandag 6 juli. WelzijnsKompas Hillegom-Lisse hoopt vanaf september, dus na de zomerstop, weer in de bibliotheek aan de Koninginneweg 79A te zitten.
Voor meer informatie en/of vragen kan men contact opnemen met Ingrid van der Ploeg van WelzijnsKompas Hillegom-Lisse: (0252) 757 100, bereikbaar van 09.00 – 12.30 uur.

Meer berichten