Logo lissernieuws.nl
Mensen die mantelzorgverlener, bijvoorbeeld aan hun ouders of buurvrouw, kunnen in aanmerking komen voor het mantelzorgcompliment.
Mensen die mantelzorgverlener, bijvoorbeeld aan hun ouders of buurvrouw, kunnen in aanmerking komen voor het mantelzorgcompliment. (Foto: Sabine van Erp/Pixabay)
Kort nieuws

Aanvragen mantelzorgcompliment bij WelzijnsKompas Hillegom-Lisse

  Zorg & Welzijn

Vanaf nu is het weer mogelijk om het mantelzorgcompliment aan te vragen bij WelzijnsKompas Hillegom-Lisse. De gemeente Hillegom en Lisse vinden het belangrijk dat mantelzorgers goed ondersteund worden en de waardering krijgen die ze verdienen. Ook dit jaar kiezen de gemeentes voor een mantelzorgcompliment met een waarde van 100 euro.

De einddatum voor de aanvraag is 1 november 2021. Via www.welzijnskompas.nl kan het formulier digitaal ingevuld en verstuurd worden. Meer informatie en de voorwaarden zijn op de website te vinden.
Het is ook mogelijk een papieren versie van het aanvraagformulier in te vullen. Het formulier ligt op beide locaties van WelzijnsKompas. De locatie Lisse (Medisch Centrum, Nassaustraat 31b) is open op dinsdag en donderdag en in Hillegom (Dienstencentrum Elsbroek, Abellalaan 1) kan het aanvraagformulier op maandag, woensdag en vrijdag opgehaald worden tijdens openingstijden.

Meer berichten