Logo lissernieuws.nl
Foto: pr

WelzijnsKompas is op zoek naar reizende sterren

  Zorg & Welzijn

Voor de nieuwsbriefrubriek De Reizende Ster is Team Buurtwerk op zoek naar Lissers die veel voor een ander betekenen.

WelzijnsKompas is op zoek naar mensen die voor warmte zorgen en de handen uit de mouwen steken om iets voor een ander te betekenen. Zij zijn bijzondere sterren die mogen schijnen! WelzijnsKompas noemt de rubriek niet voor niets ‘De Reizende Ster’.

De WelzijnsKompas-nieuwsbrief verschijnt elke maand en de Reizende Sterren worden dan in het zonnetje gezet. Lezers worden geïnspireerd en zien in dat iets voor een ander betekenen ook iets kleins kan zijn en een wereld van verschil kan maken. Het interview bestaat uit vijf vragen en duurt hooguit 45 minuten (’live’, op anderhalve meter, of telefonisch).
Voorbeelden: een buurman die hondjes van de buurtgenoten uitlaat, iemand die de tuin bijhoudt van een buurtgenoot die dat zelf niet meer kan; iemand die de krant voorleest aan een slechtziende; het echtpaar dat leuke kinderactiviteiten organiseert in de straat...
Wie komt er volgens jou in aanmerking voor de titel Reizende Ster? Meld diegene aan bij buurtwerker Dionne Scheepmaker: d.scheepmaker@welzijnskompas.nl. Bellen of appen kan en mag ook: 06-453 315 45.

Meer berichten