Logo lissernieuws.nl
Foto: Pixabay

Gratis GeZZond Check voor verzekerden Zorg en Zekerheid

  Zorg & Welzijn

Marente organiseert in samenwerking met Zorg en Zekerheid de GeZZond Check, geheel volgens de COVID-19-maatregelen van het RIVM. Deze check is één maal per twee jaar gratis voor iedereen die bij Zorg en Zekerheid aanvullend verzekerd is. De check duurt 45 minuten en geeft deelnemers een betrouwbaar beeld van hun gezondheid.

Tijdens deze GeZZond Check vindt een cholesterol-, bloedsuikergehalte- en bloeddrukmeting plaats. De longfunctie wordt besproken en lengte en gewicht (BMI) worden gecheckt. De testen worden uitgevoerd door een gediplomeerd verpleegkundige. Daarnaast is er een vragenformulier over de eigen gezondheid en die van de familie. Op basis van de resultaten ontvangen de deelnemers direct een vrijblijvend en persoonlijk advies. Natuurlijk wordt privacy hierbij volkomen gewaarborgd. De GeZZond Check kan eventuele gezondheidsrisico’s aan het licht brengen, zodat hier tijdig iets aan gedaan kan worden. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Afspraak maken
De GeZZond Check vindt plaats in een hygiënische en veilige ruimte.De medewerkers houden 1,5 meter afstand en mijden fysiek contact. Wanneer fysiek contact onvermijdelijk is, wordt gebruikgemaakt van beschermingsmiddelen.
Maak een afspraak door op werkdagen te bellen tussen 8.30 en 16.30 uur met de afdeling Ledenservice via 071 – 409 32 23 of e-mailadres ledenservice@marente.nl. Voor meer informatie of direct aanmelden: www.marente.nl/check.

Meer berichten