Afbeelding
Foto: pr

Laatste Boezemcafé van 2022 op 30 november

Zorg & Welzijn

Het Boezemcafé opent op woensdagochtend 30 november haar deuren voor de laatste keer dit jaar. Van 10.00 tot 12.00 uur kunnen vrouwen uit de regio die geraakt zijn door borstkanker elkaar ontmoeten in een apart deel van Brasserie Hemels in Oegstgeest. Hier kunnen lotgenoten hun ervaringen met en de gevolgen van borstkanker met elkaar delen en tips uitwisselen. 

Renske van Schie, schrijfster van het boek ‘Kill the bastard’ over haar ervaringen met borstkanker, zal bij de koffie aanschuiven. De toegang en koffie en thee met wat lekkers erbij is gratis. Na afloop staat voor iedere gast een goodiebag klaar. Graag van te voren aanmelden via tel./whatsapp 06 21426567 of boezemcafe@gmail.com. Voor meer informatie www.boezemcafe.nl.

Het Boezemcafé is een vrijwilligersinitiatief waar vrouwen die geraakt zijn door borstkanker, recent of langer geleden elkaar kunnen ontmoeten. Ieder kwartaal kunnen vrouwen hier binnenlopen en lotgenoten spreken die aan een half woord genoeg hebben. De diagnose borstkanker, de behandelingen en de periode daarna brengen veel onzekerheden en vragen met zich mee. Het Boezemcafé is er om ervaringen met elkaar te delen, tips uit te wisselen en elkaar te helpen met raad of daad.

Boezemcafé - woensdag 30 november van 10.00 tot 12.00 uur – Brasserie Hemels, Terweeweg 5-C, Oegstgeest.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant