Ontmoet lotgenoten die aan een half woord genoeg hebben. Deel ervaringen en tips.
Ontmoet lotgenoten die aan een half woord genoeg hebben. Deel ervaringen en tips. Foto: Pixabay

Boezemcafé is verhuisd naar Sassenheim

Zorg & Welzijn

Het Boezemcafé voor vrouwen met of na borstkanker is verhuisd naar Brasserie Hemels in Sassenheim en opent weer op 29 november. Van 10 tot 12 uur kunnen vrouwen uit de regio die geraakt zijn door borstkanker elkaar daar ontmoeten. Voorheen was het Boezemcafé in Oegsgeest.

Bij Brasserie Hemels kunnen lotgenoten op een afgescheiden en gezellige plek hun ervaringen met borstkanker en de gevolgen daarvan met elkaar delen en tips uitwisselen. Als professional schuift deze keer Sabine Wernars aan van het Landelijke Borstkankersymposium en expert op het gebied Kanker en werk. De toegang en koffie en thee met wat lekkers erbij is gratis en na afloop staat voor iedere gast een goodiebag klaar. Graag van te voren aanmelden via tel./whatsapp 06 21426567 of boezemcafe@gmail.com. Voor meer informatie www.boezemcafe.nl.

Het Boezemcafé is een vrijwilligersinitiatief waar vrouwen met of na borstkanker elkaar kunnen ontmoeten. Of je nu nog behandeld wordt voor borstkanker of dit al langer geleden is: iedereen is van harte welkom. Ieder kwartaal kunnen vrouwen binnenlopen in het Boezemcafé en lotgenoten ontmoeten die aan een half woord genoeg hebben. De diagnose borstkanker, de behandelingen en de periode daarna brengen veel onzekerheden en vragen met zich mee. Het Boezemcafé is er om ervaringen te delen, tips uit te wisselen en elkaar te helpen met raad of daad. Regelmatig schuift een professional aan uit de borstkankerzorg om wat meer informatie te geven.
Boezemcafé - woensdag 29 november van 10.00 tot 12.00 u. – Brasserie Hemels, Voorhavenkwartier 51, Sassenheim

Uit de krant