Achter De Gewoonste Zaak vinden in het weekend twee buitenevenementen plaats (foto ter illustratie)
Achter De Gewoonste Zaak vinden in het weekend twee buitenevenementen plaats (foto ter illustratie) Foto: pr

Toch feestweek in en rond De Gewoonste Zaak

Algemeen

Ja, De Gewoonste Zaak gaat open, ook met de feestweek! Dankzij inzet en hulp van familie, vrienden, vrijwilligers en verenigingen komen Teun en Jacqueline Oosthoek een heel eind. 

Net als veel Lissers snakken ze ernaar om met elkaar een gezellig feestweek te vieren. Het wordt een uitdaging om iedereen tijdig over alles te informeren. Vaste, terugkerende evenementen in De Gewoonste Zaak gaan door. Zondagmiddag speelt ‘De Band’, inmiddels een begrip. Met de gepassioneerde Louise Akkermans als gastzangeres. Maandagavond is het tijd voor De Grote Muziekquiz van Lisse. Een uniek evenement met verrassende vragen, livemuziek en meer. Presentatie door singer-songwriter, host en mede-organisator Okke Punt. Inschrijven is nog mogelijk, maar teams moeten snel reageren. Woensdag volgt een grote reünie: 70’s to zero’s met alle grote hits van toen tot nu. Een gespecialiseerd dj-duo maakt er een onvergetelijke avond van. Hopelijk wordt het donderdag groot feest met een draverij in Lisse. 

Twee buitenevenementen
Op vrijdagavond 24 en zaterdagavond 25 september staan twee verschillende buitenevenementen gepland achter De Gewoonste Zaak. Lisse Live met Het Foute uur van Q-Music en de populaire Snelle komt met de Lieve Jongens band.

Nieuwe regels
Het wordt even wennen aan de nieuwe regels, onderstrepen Teun en Jacqueline. “Vanwege controle starten we soms wat eerder. Extra beveiligers gaan erop toezien dat alles vlot verloopt. We hebben er zin in!” Contact en inschrijving: Jacqueline 0622695232, informatie en programma: Instagram en www.degewoonstezaak.nu, tickets en actuele gegevens: zie Facebook.com/dgzlisse.

Uit de krant