Wanneer is druk gewoon druk?
Wanneer is druk gewoon druk? Foto: Ruth Eppink

Druktemakers

REGIO n Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) houdt 4 juli in Leiden de themabijeenkomst Druktemakers.

Deze is bedoeld voor ouders met kinderen van 4 tot 12 jaar uit Zuid-Holland Noord. Wanneer is druk nog gewoon druk? En hoe gaan ouders met druktemakers om? Die vragen worden op een interactieve manier beantwoord. Het vindt plaats bij CJG Leiden Noord (Arubapad 2) op 4 juli van 20.00 tot 22.00 uur. Deelname is gratis. Aanmelden: www.cjgcursus.nl


Zingen rond het kampvuur

Hillegom n Zaterdag 2 juli is er bij café Thuys: Songs around the Campfire, een muzikaal gebeuren met een zomers tintje.

Hierdoor ontstaat de gedachte dat de deelnemers rondom een kampvuur op het strand zitten. 'Met elkaar muziek' maken is het doel. Muzikanten die bij Songs around the campfire centraal staan zijn Darco Filipovic op gitaar, Edith Steenvoorden, zang, Frank Boonzaaijer op gitaar en Jos Witteman op bas. Aanvang 21.30 uur en de toegang is gratis.


Verhalentafel in de bibliotheek

Hillegom n In de bieb aan de Sportlaan is is maandag 4 juli van 14.00 tot 15.30 uur een verhalentafelbijeenkomst

Tijdens dit samenzijn kunnen liefhebbers met elkaar verhalen en foto's uitwisselen over het leven van toen in Hillegom. Het onderwerp is: Het Hillegomse verenigingsleven. De organisatie is mede in handen van de stichting Vrienden van Oud Hillegom en staat onder leiding van Veronica Handgraaf. Deelname is gratis. Meer info: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.


Nieuw biljart zoekt liefhebbers

Beinsdorp n Dorpshuis het Eiland krijgt met ingang van september een professioneel biljart.

Biljartliefhebber Jan Warmerdam lijkt het leuk om een biljartclub op te richten. Iedereen die hier interesse voor heeft, kan contact met hem opnemen. Hij stelt voor om nog voor de zomervakantie met elkaar af te spreken om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Bel 06 23018437 voor een afspraak.