Het eerste schooljaar afgesloten met een certificaat, en nu vakantie! | Foto: pr
Het eerste schooljaar afgesloten met een certificaat, en nu vakantie! | Foto: pr Foto: Ruth Eppink

Excellentiecertificaten voor uitmuntende brugklassers Fioretti College

Lisse n Het schooljaar van de brugklassen van het Fioretti College is donderdag 7 juli officieel afgesloten met de uitreiking van de Fioretti-excellentiecertificaten.

Vijftien uitmuntende brugklasleerlingen werden in het zonnetje gezet vanwege een bijzondere prestatie op verschillend vlak. Zo waren er certificaten voor Engels (Anglia), wiskunde (Kangeroewedstijd) en Frans (Delf). Zes leerlingen kregen het certificaat vanwege Anglia met distinction (Dana van Russel, Meike Amundsen, Evie Braam, Annick Joman, Jort Mijnders en Zus Rotteveel). Ook waren er excellentiecertificaten voor de hoogste score bij Delf (Maud Janssen), degene die het meeste geld ophaalde voor Franciscusdag (Daniek Michels) en de leerling die het Coopertest-record verbrak (Annick Joman).

Leerlingen in het zonnetje

De winnaar van de Kangoeroewedstrijd (Lukas Minnée) en de voorleeskampioen van het Fioretti/ Bollenstreek (Roan Duindam) werden ook onderscheiden. Tot slot reikte wethouder Nieuwenhuis certificaten uit aan de beste mavoleerling (Nicole in 't Veld), beste mavo/havo-leerling (Maaike Breij), beste havo/vwo-leerling (Teuntje van der Zwet) en de beste gymnasiumleerling (Annick Joman).