Afbeelding
Foto: Caroline Spaans

De Meerkoet opent het nieuwe dartseizoen

Lisserbroek n Met het '501 dubbel openen / dubbeluit-toernooi' gaat het nieuwe dartseizoen bij dorpshuis De Meerkoet van start. Het toernooi wordt gehouden op vrijdag 26 augustus.

De eerste wedstrijd begint om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 uur open. Wanneer er minder dan 30 deelnemers zijn, wordt eerst een poulesysteem gespeeld. Bij deelname van meer dan 30 darters start het toernooi met een knock-outsysteem.

Inschrijven kan alleen op de avond zelf, de kosten bedragen 5 euro per persoon, inclusief 1 consumptie en hapje. Deelname vanaf 16 jaar. Er zijn weer diverse waardebonnen van Keurslager Van der Meer te winnen en voor de beste darter is er tevens een wisselbeker.

Toeschouwers zijn ook van harte welkom. Meer informatie op de website www.dartclublisserbroek.nl of op www.facebook.com/dartclublisserbroek. De eerste competitieavond wordt gespeeld op vrijdag 9 september.

De Meerkoet is gevestigd aan de Krabbescheerstraat 1 in Lisserbroek.


Start inschrijving SPOC

Regio n Het is weer mogelijk om in te schrijven voor de Super Prestige Oranjecircuit. Dit jaar wordt de hardloopwedstrijd voor de 22ste keer gehouden.

Het Super Prestige Oranje Circuit is een hardloopcircuit van zes wedstrijden in Noordwijk-Binnen, Noordwijkerhout, Hillegom, Voorhout, Sassenheim en Lisse. Het is voor de prestatie- en recreatieloper een uitstekende gelegenheid om de sportieve uitdaging aan te gaan. De afstanden van de wedstrijden liggen tussen de 6,5 en 7,5 KM en zijn daardoor voor iedereen haalbaar. Het jaarlijks terugkerende evenement wordt georganiseerd door de A.V. NSL en A.V. De Spartaan in samenwerking met de Oranje- en Harddraverijverenigingen. Het circuit wordt gehouden tijdens de jaarlijkse najaarsfestiviteiten in de Bollenstreek. In tal van leeftijdscategorieën zijn punten te verdienen en prijzen voor de drie hoogst geklasseerden. Het circuit start op 2 september in Noordwijk-Binnen en eindigt op 27 september in Lisse. Inschrijving voor het circuit kan via www.oranjecircuit.nl