Het G-team  met de 3 trainers na afloop van de laatste wedstrijd van het seizoen 2015-2016. | Foto: 
Heleen van Berkel
Het G-team met de 3 trainers na afloop van de laatste wedstrijd van het seizoen 2015-2016. | Foto: Heleen van Berkel Foto: pr

G-team sv Hillegom hervat training

Hillegom n De vakanties zijn achter de rug. De eerste wedstrijden bij sv Hillegom zijn al weer gespeeld en ook de trainingen zijn al weer in volle gang.

Ook het G-team van sv Hillegom gaat weer aan de slag. Na twee maanden vakantie hebben de mannen en vrouwen er weer heel veel zin in om op donderdag 1 september van start te gaan.

Het G-voetbalteam van sv Hillegom bestaat al sinds 2008 en gaat nu het negende seizoen in.

Na twee maanden vakantie wil iedereen weer graag een balletje trappen

Er wordt getraind op donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. De trainingen worden gegeven door deskundige en enthousiaste trainers met een jarenlange ervaring. Regelmatig worden er op donderdag vriendschappelijke wedstrijden gespeeld tegen G-teams uit de regio of tegen teams van sv Hillegom.

Mannen en vrouwen vanaf circa 15 jaar die interesse hebben om in het team te gaan voetballen zijn van harte welkom op donderdagavond om 19.00 uur op sportpark de Zanderij. De trainingen starten donderdag 1 september. Meer informatie over het G-voetbal via Koos van der Klugt, koos.vander.klugt@ziggo.nl. Tijdens de Hillegomse jaarmarkt, donderdag 25 augustus is er ook een stand van de sv.


Reflex - Lisse opent tafeltennisseizoen

Lisse n Tafeltennisvereniging Reflex - Lisse start het tafeltennisseizoen in een ander onderkomen: het gloednieuwe IKC de Bollenstreek aan de Ruishornlaan 29.

Ter kennismaking houdt Reflex vrijdagavond 26 augustus vanaf 19.00 uur open huis. Naast bezichtiging van de fraaie speelzaal en de verenigingsruimte is er voor jong en oud uiteraard volop gelegenheid voor een partijtje tafeltennis. Materiaal is aanwezig.

Wie nog op zoek is naar een leuke sport voor het komende seizoen, kan die avond bekijken of tafeltennis iets voor hem of haar is. Belangstellenden kunnen een paar keer gratis spelen en vervolgens de hele winter tegen gereduceerd tarief in beweging blijven. Meer informatie: Sjaak van der Kamp, tel 0252-411935 / 06-10254733 of kijk op www.reflex-lisse.nl.


FC Lisse wint van Jong Volendam

Lisse n Het zag er naar uit dat Jong FC Volendam in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen de eerste overwinning zou halen, maar FC Lisse ging uiteindelijk alsnog met drie punten naar huis dankzij twee late goals.


Het spel speelde zich met name af op het middenveld. Af en toe kwam één van de twee ploegen er door maar echt gevaarlijk werd het niet.

Wakker

Na de rust was het vanaf de aftrap een hele andere wedstrijd. Beide teams zochten meer de aanval op waarbij de thuisploeg de eerste kans kreeg en op voorsprong kwam. FC Lisse was direct wakker geschud maar kreeg tot twee keer toe geen verdiende strafschop na overtredingen op Rik Vermeulen door Raoul Esseboom. Kort voor het einde van de officiële speeltijd viel de gelijkmaker en na een verkeerde terugspeelbal in de laatste minuut zorgde Vermeulen voor de 1-2. FC Lisse is na twee duels samen met Harkemase Boys, Rijnsburgse Boys en Scheveningen koploper van de derde divisie. FC Lisse speelt zaterdag 27 augustus op Ter Specke tegen VVOG om 14.30 uur.

Overige uitslagen dit weekend:

Zaterdag 20 augustus

ODIN'59 - FC Rijnvogels 4-1

Rijnsb Boys - SV Huizen 4-2

Spijkenisse - VV Noordwijk 3-3

Ter Leede - Hoek 1-0

Jong AZ - Katwijk 0-0

Quick Boys - ONS Sneek 2-1

VVSB - Kozakken Boys 0-4


Districtsbeker

NSV '46 - Kagia 0-2

Valken '68 - Foreholte 4-0

Teylingen - UVS 1-2

Overbos - SV Hillegom 0-1

Zondag 21 augustus

SJC - Hollandia 1-0

Districtsbeker

Van Nispen - GR Willem VAC 2-1

HDV - Warmunda 2-4


FC Lisse had het nodige te klagen over de beslissingen van het arbitrale trio. | Foto: Hubert Habers