Koen Fokkema haalt uit. | Foto: Orange Picturs
Koen Fokkema haalt uit. | Foto: Orange Picturs Foto: Caroline Spaans

FC Lisse wint in het hoge noorden met grote cijfers

Lisse n Harkemase Boys bleek zaterdag te zwak voor het goed spelende FC Lisse.

De Friese mannen gingen kopje onder in sportpark De Bosk met 1-5. Het was een imponerend optreden van de elf van trainer Robbert de Ruiter. De blauwgelen gaan momenteel aan de leiding met ASWH en ODIN'59. FC Lisse speelt komende zaterdag thuis tegen Huizen. Op Ter Specke begint de wedstrijd om 14.30 uur.


Pools voetbaltoernooi op sportpark

Lisse n Sportpark Ter Specke wordt zondag 11 september even het domein van de vele Poolse voetballiefhebbers die wekelijks op de zondagochtend bij FC Lisse haar trainingsuurtjes maken.

Door Kees van Zuijlen

Met drie buitenlandse teams waarvan twee uit Belgiƫ en negen teams uit Nederland krijgt het toernooi enigszins een internationaal tintje. Het tekent de brede belangstelling en geeft tevens aan dat het toernooi een grote behoefte vult.

gastvrijheid hoeksteen van het toernooi

Aanvang van het toernooi is om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Uiteraard zal de crew van FC Lisse er alles aan doen om het haar gasten tot de zin te maken.

"Vanzelfsprekend zijn ze harte welkom", stelt men bij de FC (die overigens alles uit de kast zal halen om het huiskamergevoel ook op deze dag te evenaren) . Het tekent de gastvrijheid die zeker een hoeksteen zal zijn om van het toernooi een succes te maken. "Wat ons betreft is dit geen eenmalige gebeurtenis en krijgt het een vervolgrichting toekomst".

Teams kunnen zich inschrijven tot maximaal tien spellers waarvan er zeven in het veld staan bij dit zeven tegen zeven toernooi.

Uiteraard levert FC Lisse de scheidsrechters die de wedstrijden in goede banen zullen leiden en is iedereen welkom voor dit familiaire gebeuren.