Afbeelding
Foto: Caroline Spaans

Activiteiten SDO in nationale sportweek

Hillegom n De nationale sportweek wordt van zaterdag 17 september tot en met zaterdag 24 september gehouden en ook bij SDO Korfbal is er voor jong en oud het een en ander te doen.

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. De Nationale Sportweek valt samen met het moment waarop veel verenigingen en clubs hun deuren opnieuw open zetten; het sportseizoen gaat weer beginnen. Tijdens de week openen honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties. Verenigingsleden worden via de 'Ik neem je mee!' campagne uitgedaagd iemand mee te nemen naar zijn of haar club om samen de start van het sportseizoen te beleven.

Bij korfbalvereniging SDO kan iedereen vanaf 50+ op beide zaterdagochtenden van 9.00 tot 10.00 uur op het grasveld meedoen met de trimgroep De Bikkels onder leiding van trainster Floor van de Reep. Kinderen van 6 tot en met 10 jaar kunnen dinsdagavond 20 september van 18.30 tot 19.30 uur meetrainen met de E-pupillen om mee te maken wat korfbal is.

De oudere kinderen van 11 tot en met 15 jaar zijn welkom bij de trainingen van de C-aspiranten; zij trainen van 18.30 tot 19.30 uur op zowel dinsdag 20 september als donderdag 22 september.

SDO Korfbal ligt aan de Stationsweg 47. Meer info op: www.sdokorfbal.nl.