Afbeelding
Foto: pr

Gratis meedoedagen bij Jeugdtheaterschool

Lisse n Jeugdtheaterschool Flores organiseert gratis meedoedagen voor kinderen en jongeren van 6 tot en met 20 jaar.

Er zijn open theater- en zanglessen op zondag 23 en donderdag 27 oktober in Floralis (Floralisplein 69, Lisse). De lessen van Jeugdtheaterschool Flores (JTS Flores) zijn begin oktober gestart. Het is naar aanleiding van de Meedoedagen nog mogelijk om in te stromen op de groepen. Kinderen en jongeren die de theater- en zanglessen willen uitproberen, hoeven zich niet van tevoren aan te melden. Een kwartier voor aanvang melden in de foyer van Floralis is voldoende. Meer informatie over de lestijden en prijzen van de cursussen staat op www.jtsflores.nl, Voor vragen is JTS Flores bereikbaar via info@jtsflores.nl.

6 tot en met 12 jaar

In Floralis zijn er wekelijks op donderdag en zondag theater- en zanglessen voor kinderen. Voor kinderen van 6 en 7 jaar is er de Speelleerklas, 8- en 9-jarigen kunnen deelnemen aan de Basisklas.

Flores zoekt voor de theaterklas 12+ nog enthousiaste jongeren die willen acteren of zingen

De cursus Jeugdproductie is er voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar die graag willen acteren in een theatervoorstelling. Deze groep maakt samen met een regisseur van JTS Flores een eigen voorstelling die in april te zien zal zijn in de theaterzalen van Floralis en Het Trefpunt in Warmond.

12 tot en met 20 jaar

Voor de Theaterklas 12+ zoekt JTS Flores momenteel nog enthousiaste jongeren die willen acteren en/of zingen in een theatervoorstelling. Deze groep speelt in het voorjaar een voorstelling op een bijzondere buitenlocatie ergens in de regio. De theaterklas repeteert elke zondag in Floralis vanaf 12.45 uur.

Ook voor jongeren van 16 tot en met 20 jaar is er de mogelijkheid om in een voorstelling te spelen bij de Productieklas. Zij repeteren op zondagen vanaf 15.00 uur in Lisse.

Prijs

JTS Flores verloot twee vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze in Theater Het Trefpunt in Warmond onder de kinderen en jongeren die zich tijdens de Meedoedagen inschrijven.

Leerlingen die zich al hebben ingeschreven voor dit seizoen vallen niet buiten de boot. Ook zij dingen uiteraard mee naar deze prijs.