In 't Poelhuys trad het jubilerende koor een aantal keren op. Zowel koor als de stands vielen in de smaak. | Foto: Ruth Eppink
In 't Poelhuys trad het jubilerende koor een aantal keren op. Zowel koor als de stands vielen in de smaak. | Foto: Ruth Eppink Foto: Ruth Eppink

Mooi bedrag voor KiKa

Lisse n Popkoor The Tulipsingers kijkt tevreden terug op de benefietmiddag voor KiKa. Deze werd zaterdag gehouden in 't Poelhuys. Het leverde een mooi bedrag op voor KiKa: 1500 euro.

Door Ruth Eppink

Oprichter van het koor, Marian van Santen: "We hebben een geweldige middag beleefd in het kader van ons 5-jarig bestaan. Er was heel veel publiek en ik kan niet anders zeggen dan dat de dames van het koor zeer enthousiast waren en zelf ook erg genoten van het optreden."

Het koor had veel werk verzet om tot een geslaagde middag te komen. In 't Poelhuys waren standhouders aanwezig om het publiek een mooie mix aan producten te bieden, allemaal voor KiKa. Er werden cocktails gemaakt, haren ingevlochten, kleding en accessoires verkocht en ook de bekende grote en kleine KiKa-beren gingen als warme broodjes over de toonbank. "De reacties van het publiek waren lovend", zegt Marian. "De bezoekers vonden het een mooi initiatief, het koor was goed en zong een heerlijk repertoire en ja, ook het goede doel vond men een prima keuze. Ik ben dan ook erg blij met al bevlogen mensen die zich met hart en ziel hebben ingezet om deze dag tot een waar feest te maken. En waar het uiteindelijk om draaide, de cheque voor KiKa: wat geweldig dat we met ons allen 1500 euro hebben opgehaald!" Jongerengroep Mindchange heeft een prachtige gastvoorstelling verzorgd. "Wat een ambitie met mooie gedachten erachter. Het was een geslaagde middag met een prachtige opbrengst."