Afbeelding
Foto: pixabay

'Als je moet rondkomen van 40 euro per maand, koop je geen koffie'

Hillegom n Lionsclub Bollenstreek verzamelt in samenwerking met de voedselbank Hillegom weer Douwe Egberts waardepunten. De verzamelde punten worden door DE met een bonus van 15 procent vermeerderd en ingeleverd voor pakken koffie voor de plaatselijke voedselbanken.

Ondanks het feit dat de economie weer aantrekt, leven er in de Bollenstreek nog veel mensen onder de armoedegrens. Deze streekgenoten komen in aanmerking voor voedselpakketten van de plaatselijke voedselbanken.

Koffie bederft niet en wordt dan ook zelden aangeboden door de supermarkten. "Als je van 40 euro per week moet rondkomen is een pak koffie vaak te duur", zegt Cees Pronk van de Lionsclub Bollenstreek. "Mede namens de voedselbanken rekenen wij weer op een grote hoeveelheid Douwe Egberts waardepunten."

Inleverlocaties waardepunten

Deze waardepunten kunnen heel de maand februari worden ingeleverd bij:

Hillegom: Jumbo, Plus, Deka en Albert Heijn

Lisse: Jumbo en Albert Heijn

Voorhout: Plus en Albert Heijn

Sassenheim, Warmond en Noordwijkerhout bij de plaatselijke Albert Heijn.


Veilig Verkeer Nederland houdt caravancontrole

Hillegom/DeZilk n VVN afdeling Hillegom houdt in verband met het komende vakantieseizoen weer een caravancontrole.

De controle is gratis en vindt plaats op zaterdag 25 maart bij kampeercentrum De Jong aan de Beeklaan 24a in De Zilk. Alle onderdelen van de caravan worden bij de controle belicht. Er wordt onder anderen gekeken naar de technische staat van diverse onderdelen, de leeftijd van de banden en de gasinstallatie.

Na afloop krijgt de caravanbezitter een rapport mee naar huis en eventueel advies voor verder onderhoud. Deelnemen aan de gratis controle kan alleen na aanmelding.

Aanmelden voor         11 maart

Dat kan tot uiterlijk 11 maart opgeven bij: Veilig Verkeer Nederland afdeling Hillegom (caravancontrole), per adres: M. Dekker, Leidsestraat 86, 2182 DR Hillegom.

Aanmelden kan ook per mail via: marian@matmar.nl. Vermeld naam, adres woonplaats en telefoonnummer, eventueel e-mailadres, merk caravan en bouwjaar.