Met gebaren kunnen baby's vanaf 6 maanden al veel duidelijk maken. Praten komt pas later.  | Foto: pr
Met gebaren kunnen baby's vanaf 6 maanden al veel duidelijk maken. Praten komt pas later. | Foto: pr Foto: pr

Workshop Babygebaren in Mama Café Lisserbroek

Lisserbroek n In dorpshuis De Meerkoet is elke derde woensdagochtend van de maand van 10.00 uur tot 11.30 uur het Mama Café Lisserbroek geopend.

Je kunt daar als (aanstaande) mama vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten. Ouders en verzorgers van peuters en kleuters tot 4 jaar zijn dan ook van harte welkom. Reserveren is niet nodig, je kunt namelijk gewoon binnenstappen. Op woensdag 15 maart komt Gabrielle Hillebrand de bezoekers van het Mama Café in Lisserbroek meer vertellen over Babygebaren en het gebruik ervan. Wist je dat je baby eigenlijk veel meer kan begrijpen en 'vertellen' dan je zou denken? Vanaf 6 maanden zijn baby's eraan toe om te communiceren en zijn ze motorisch ook al in staat om te gebaren. Dit is veel eerder dan dat een kind begint met praten. De meeste kinderen zeggen hun eerste woordjes als ze tussen 12 en 18 maanden oud zijn. De kloof tussen het moment dat een kind taal kan begrijpen en het moment waarop een kind gaat praten, kan met babygebaren goed worden overbrugd.

Informatie

De inloop is vanaf 10 uur. Voor meer informatie: stuur een e-mail naar annemarie@fallon.nl. Dorpshuis De Meerkoet waar het Mama Café gehouden wordt, is gelegen aan de Krabbescheerstraat 1.