Afbeelding
Foto: pr

Basketballers kampioen

Hillegom n Hoewel de spelers van de U20/22 van BV Hillegom '85 nog twee wedstrijden moeten spelen, staat nu al vast: ze zijn kampioen geworden in hun poule.

Vorige weekend speelde het team tegen de nummer 2 in de poule: HBC H2 1. Met alle elf spelers van het team aanwezig, begonnen de jongens met veel zelfvertrouwen en overmacht aan de eerste periode van de wedstrijd. Die sloten ze met 22 tegen 6 punten af. In de tweede periode liep het team nog verder uit op HBC (43-16). Door goed samen te spelen en een goede team-spirit heeft het team ook deze wedstrijd gewonnen en hebben opvallend veel spelers gescoord.

In de derde periode was de concentratie even wat tanende en liep de tegenstander in (54-38), maar de overwinning werd glansrijk veroverd door een spannend spel in de laatste periode (79-59 eindstand).

Het team van coach Jan Willem Nijman is zaterdag meteen door de NBB afdeling Noord-Holland gehuldigd. De felicitaties gaan uiteraard ook naar trainer Michiel van den Broek.


Eetcafé Salvatori in april

Lisse n April doet wat hij wil,maar in Salvatori worden gewoon weer een paar lekkere en gezellige maaltijden bereid. Ook nu weer drie keer een eetcafé, en wel op 5, 12 en 19 april.

Het spits wordt op 5 april afgebeten door het Meiden-kookteam. Een zo nu en dan optredende vriendinnengroep die met veel plezier een maaltijd bereiden voor Salvatori.

Op 12 april zal team Thea, een van de kookteams van het eerste uur, de maaltijd verzorgen.

Voor de 19e is er hopelijk een nieuw kookteam geformeerd. Want....de Syrisch koks, Jamal en Samar, zullen een jaar niet kunnen koken omdat de taalcursus die ze volgen, op de woensdag is gepland. Zowel Salvatori als de gasten zullen ze missen, dat is zeker!

Iedereen is welkom na aanmelding. De slogan "Kom kennismaken en proeven en genieten van een unieke sfeer" geldt nog steeds en... 'vergeet je mok niet'. Het eetcafé is geopend vanaf 17.30 uur. De maaltijd kan genoten worden tussen 18.00 19.30 uur. Kosten: Volwassenen € 4,= en kids t/m 12 jaar € 2,=

Aanmelden

Aanmelden kan maandag voorafgaand aan genoemde data bij Anneke Boogerd alleen telefonisch 0641970366 zoals hiervoor beschreven. Vanaf 08.00 tot 08.30 uur kunnen alleen de buurtbewoners zich aanmelden, maximaal tot 50 procent van het totale maximum aantal. Hierna vanaf 08.30 tot 09.00 uur kunnen alle overige bezoekers zich bij Anneke aanmelden.