Een schilderij van Bob van 't Hoff van een zeer bekend plekje. | Foto: pr
Een schilderij van Bob van 't Hoff van een zeer bekend plekje. | Foto: pr Foto: pr

Gemeente: Eigen Haard mag weg als huisvester

LISSE n Het gemeentebestuur van Lisse zal instemmen met het terugtrekken van woningcorporatie Eigen Haard als volkshuisvester in Lisse.

Eigen Haard heeft hier beperkt bezit en moet zich nu volgens de minister van Binnenlandse Zaken richten op zijn eigen kerngebied, de regio Amsterdam. Lisse valt daarbuiten.

Op dit moment heeft Eigen Haard een beperkte positie in bezit, namelijk Rustoord. De ?oude bebouwing is reeds gesloopt.

Wanneer Eigen Haard zich terugtrekt kan de locatie herontwikkeld worden. Wanneer een nieuwe ontwikkeling uitgewerkt gaat worden voor Trompenburg, zal er voldoende aanbod moeten worden gecreƫerd met sociale woningbouw. Het scheidingsvoorstel heeft geen financiƫle effecten voor de gemeente Lisse.


Bob van 't Hoff exposeert

Lisserbroek n Bob van 't Hoff exposeert in het Medisch Centrum.

Hij begon met aquarelleren en is later overgestapt op acrylverf. Hij heeft jaren les gehad bij onder meer Riet Rosier in Valkenburg. De afgelopen jaren schilderde hij graag bij Atelier Hein Vandervoort in Lisse. Inspiratie haalt hij veel uit de natuur, zijn stijl is sfeervol, hij werkt veel met licht, spiegelingen en water. Het Medisch Centrum (Krabbescheerstraat 1 Lisserbroek, is dagelijks, behalve woensdags, geopend vanaf 08.30 uur.