Twee van de vele vrijwilligers: Corry Kreeft (links) en Marianne Berkhout. | Foto: Annemiek Cornelissen
Twee van de vele vrijwilligers: Corry Kreeft (links) en Marianne Berkhout. | Foto: Annemiek Cornelissen Foto: annemiek cornelissen

Hillegom n Ontmoetingscentrum 't Pluspunt van Welzijnskompas Hillegom bestaat twintig jaar en dat wordt zaterdag 8 april gevierd met een feestmiddag met tal van activiteiten.

Het centrum gaat om 13.30 uur open en om 14.00 uur starten de activiteiten, zoals een rad van fortuin, waarvoor een groot aantal prijzen beschikbaar is gesteld door de Hillegomse ondernemers, live muziek van Bob Singer en een grabbelton voor de kleintjes. Speciaal voor het jubileum is er een feestcommissie in het leven geroepen, bestaande uit vijf personen, waarvan Corry Kreeft en Marianne Berkhout de kartrekkers zijn. Ze zijn beiden alweer heel wat jaren vrijwilliger bij 't Pluspunt en zorgen samen met de andere vrijwilligers in roosterverband voor dat alles op rolletjes loopt. 't Pluspunt is een ontmoetingscentrum voor iedereen, waar van maandag tot en met vrijdag activiteiten worden gedaan zoals kaarten, bingo, biljarten en een repaircafé. 't Pluspunt is toegankelijk voor mensen met een rollator, rolstoel of scootmobiel. De jubileummiddag is gratis toegankelijk.