Afbeelding
Foto: meriam mesman

Heemskerk Mode in nieuwe handen

Hillegom n Nieuwe ontwikkelingen op het (dames)modefront in Hillegom: een van de bekendste damesmodezaken uit de bollenstreek is vorige week overgenomen en heeft een nieuwe inkoper aangetrokken.

In de eerste week van april kunnen klanten 'shoppen in stijl' met modecheques met mooie kortingen die in verband met de opening deze week geldig zijn.

Met het aantrekken van de nieuwe inkoper, waait er een frisse wind door de collectie van Heemskerk Mode. Vertrouwde merken als: Frank Walder, Monari, Another Woman, Rabe, Via Appia en nog veel meer. De nieuwe merken houdt Heemskerk nog even geheim.

"De van origine klassieke damesmodezaak Heemskerk Mode blijft voor onze vaste klanten herkenbaar en vertrouwd. Maar door vernieuwing en uitbreiding van onze huidige collectie willen we een grotere doelgroep bereiken, zodat Heemskerk Mode een ontmoetingsplek wordt voor meerdere generaties: breed, modieus, klassiek en eigentijds: voor de vrouw van nu! In De Hillegommer zal regelmatig een update staan van de ontwikkelingen en vorderingen, dus houd de krant in de gaten!"

Heemskerk Mode, Hoofdstraat 28 Hillegom, 0252-518606.


Lisse heeft aanhangwagen voor KCA

LISSE n De Meerlanden heeft onlangs in Lisse de Grondstoffenaanhanger geïntroduceerd.

Door Arie in 't Veld

Deze rijdt mee met de medewerkers van beheer openbare ruimte. Bewoners kunnen er frituurvet, spaarlampen, TL-buizen, kleine elektrische apparaten, inktpatronen, cartridges, batterijen en textiel kwijt. Via GPS is precies te volgen waar de aanhanger staat. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke pilot in Lisse. Wanneer de proef succesvol is, wordt deze uitgebreid naar andere gemeenten. Wethouder Evert Jan Nieuwenhuis heeft de aanhanger officieel in gebruik genomen door wat frituurvet af te geven. "De Grondstoffenaanhanger sluit mooi aan bij de nieuwe manier van afval scheiden en inzamelen. Waardevolle grondstoffen worden thuis gescheiden én opgehaald. Het kleine beetje restafval dat dan nog overblijft, brengen bewoners naar ondergrondse containers en grof huishoudelijk afval naar de milieustraat. Dat kleine beetje wordt met de komst van de Grondstoffenaanhanger nu dus nog kleiner! Zo werken we samen aan een circulaire en duurzame samenleving." Op www.meerlanden.nl is te volgen waar exact in Lisse de aanhanger staat