Blije gezichten met de gewonnen prijzen. | Foto: pr
Blije gezichten met de gewonnen prijzen. | Foto: pr Foto: pr

JO9-1 voor tweede keer kampioen in een seizoen

voetbal n In de eerste seizoenshelft voor de winterstop speelde de JO9-1 van SV Hillegom in de tweede klasse en werd met een ongeslagen status begin december verdiend kampioen. Na deze prestatie werd het team gepromoveerd naar de eerste klasse en begon het tweede deel van het seizoen weer opnieuw met nieuwe en sterkere tegenstanders.

Vanaf de eerste wedstrijd zijn het allemaal spannende wedstrijden geweest en waren alle teams zeer aan elkaar gewaagd.

Vooral de wedstrijden tegen Geel Wit en Zandvoort waren stuk voor stuk zenuwslopend en werd er gevochten voor de overwinningen. Woensdag 19 april om 18.00 uur vond de laatste wedstrijd voor de JO9-1 tegen de nummer 2 Geel Wit plaats op het prachtige complex van SV Hillegom.

Met een grote schare toeschouwers werd het een spannend duel.

Na twee minuten kwam Hillegom op voorsprong uit een hoekschop maar de vreugde was van korte duur en een minuut later stond het alweer 1-1.

Hillegom bleef goed druk zetten en zocht de aanval en dat werd beloond met een 2-1 voorsprong.

Een paar minuten daarna werd door Geel Wit de gelijkmaker gemaakt door een onhoudbaar schot.

Na de rust bleef Hillegom het goede spel van de eerste helft voortzetten wat leidde tot het winnende kopdoelpunt vijf minuten voor tijd.

Na het laatste fluitsignaal kon het kampioenschap gevierd worden!

Het team bestaande uit: Maël, Elsa, Jelle, Silvio, Kayan, Dylan, Boris, Daniël en Dylan hebben hun kampioenschap dik verdiend.

Hun succes is uiteraard mede te danken aan de trainers Richard en Vincent, waarbij blijkt dat deze combinatie van team en trainers succesvol zijn en hopelijk nog lang samen mogen werken.